Hartmann Honda Racing og Fabrizio Giovanardi lod angiveligt konkurrenterne tro, at de var tættere på den dansk/italienske duo end realiteten sagde. Det fortæller teamejer Hans Hartmann efter løbet.

Det blev til alle gode gange tre for Hartmann Racing, da teamets i forgangne weekend stillede til start i årets FIA European Touring Car Cup på Salzburgring. Efter to sejre til James Thompson i 2009 og 2010 blev det til en tredje i træk, og det endda med en kører, der var helt ny i teamet – italienske Fabrizio Giovanardi.

– Da vi kørte den første træning, kørte vi på gamle dæk, og da vi skulle i gang med den anden, kom vi ekstra vægt i bilen. Da konkurrenterne kunne følge os, fik vi dem lullet i søvn, for vi pillede så vægten ud til tidtagningen, hvor alle forsøger at sætte tempoet op, og så var vi hurtigere end dem, siger Hans Hartmann i en pressemeddelelse om den såkaldte sandbagging-taktik.

Med den erfarne italiener sikrede Herning-teamet sig den tredje ETCC-titel på stribe – og så i det eneste løb, teamet har deltaget i denne sæson.

– Fabrizio gjorde det virkelig godt, selv om det var første gang, at han sad i bilen. Han gav den virkelig gas, formåede at udnytte bilen til det yderste og så sikrede han os endnu en titel, siger teamejeren.

Teamet stiller også til start til Grand Prix Danmark, når STCC gæster FDM Jyllandsringen. Også her håber Hartmann på succes a la den, James Thompson sikrede teamet i 2010 med en sejr på banen ved Resenbro.

– Det var virkeligt godt at få succes i EM-weekenden, specielt når man tænker på, at vi i modsætning til alle de andre teams, som var med i EM, ikke har deltaget i et eneste løb i år. Det viser, at vi kan noget her i teamet, og det giver tro på mere succes senere på sæsonen.

Foto: fiaetcc.com

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her