I weekenden blev der testet i USA som optakt til Rolex 24 at Daytona om tre uger. Roar before the Rolex 24 hedder testen, der består af hele otte træninger – både Jan Magnussen og Michael Christensen deltog naturligvis.

Sidste års vinderteam Michael Shank Racing var hurtigste bil til Roar before Daytona. Der blev over weekenden kørt hele otte træninger. Michael Valiante satte weekendens hurtigste tid i den syvende og næstsidste træning. Der kørte canadieren en tid på  1:42.058 i Riley/Ford-raceren, som deltager i DP-klassen.

I GT-klassen markerede den danske debutant Michael Christensen sig i toppen. I lørdagens træninger var danskeren hurtigst i GT-klassen i Porschen fra Konrad Motorsport. Samlet set blev Michael Christensens tider kun overgået af én anden bil nemlig endnu en Porsche GT3 fra Park Place Motorsports med Patrick Long bag rattet.

Jan Magnussen lå lidt længere tilbage i sin Camaro, som han deltager i for Stevenson Motorsports. De bedste resultater blev henholdsvis femte- og sjettebedste tid i to af de otte træninger.

Der er nu knapt tre uger til det går løs for alvor – Rolex 24 at Daytona køres den 26.-27. januar, og Racemag følger naturligvis løbet.

Fotoet er fra sidste års løb.