En enkelt shakedown med tekniske udfordringer og en problemfyldt indledning på premiereweekenden i Scandinavian Touring Car Cup. Optakten til Åbningsløbet for det nærmest nye Team Bauhaus Telesikring var alt andet end optimal, og teamchef Kent Bo Steffensen var også lykkelig efter første afdeling var afviklet.

– Det var forløsning med Jans andenplads. Dét havde vi ikke regnet med fredag. Men mekanikerne har kæmpet, så det var en stor gave, Jan gav os med andenpladsen i første løb, siger Kent Bo Steffensen til Racemag om Jan Magnussens overraskende andenplads i første løb.

Andet løb var knapt så givende i et svært løb, hvor flere af de lidt hurtigere kørere blev bremset en del af reglen om omvendt startgrid. Jan Magnussen indtager dog en tredjeplads i Scandinavian Touring Car Cup efter weekenden.

Casper Elgaard fik et hårdt comeback til bilmodellen, der gav ham DTC-titlen i 2006. Exit med knækket forhjulsophæng i første løb og en 12. plads i andet løb stod ikke mål med farten.

– Det var ærgerligt med Casper i første løb, for han kunne godt have brugt den placering til andet løb, da han jo har fundet farten i bilen. Og vi kunne godt have brugt pointene til teammesterskabet, siger Kent Bo Steffensen.

Teamet fører dog teammesterskabet i DTC sammen med FDM Tegee-Dan Motorsport.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk