De to herrer bag modding-gruppen Custom-8 er nu klare med FDM Jyllandsringen til det populære spil Race07. De 2,3 km. asfalt ved Resenbro er blevet fotograferet på alle leder og kanter, hvorefter billeder er konverteret til en bane, der kan bruges i spillet Race07. Det er Jesper Giørtz og Tomas Beha, der på deres computere har genskabt banen, der lægger asfalt til størstedelen af den danske banesport.

Banen har været undervejs i cirka to år, men nu er den altså klar. FDM Jyllandsringen til Race07 er blevet testet over flere omgange af en række af Danish Race Leagues kørere, så alle fejl er glattet ud, og så køreroplevelsen er så realistisk som muligt.

Blandt andre har formelkøreren Kasper Andersen, den tidligere Renault Clio Cup-kører Jesper Davidsen samt Claus Møller, kendt fra bl.a. historisk motorsport kørt utallige omgange for at give input til banebyggerne. Også DTC-køreren Kasper Jensen har kørt en del virtuelle kilometer på banen, han har kørt i både Renault Clio Cup og DTC.

– Jeg har været med til at betateste simrace-versionen af FDM Jyllandsringen, og jeg må sige, at det resultat Jesper og Tomas er kommet frem til er imponerende godt. Banen er super realistisk og uhyggeligt tæt på den virkelige bane – lige ned til mindste detalje, siger Kasper Jensen.

Banen kan downloades fra i dag den 27. marts kl. 17.00 på Custom-8’s hjemmeside.

Du kan køre på FDM Jyllandsringens to forskellige layouts – både den ældre og korte version på 1.475 meter, samt den lidt længere bane, der i dag bl.a. bruges til DTC.

Foto: Kasper Jensen foran Jesper Davidsen på FDM Jyllandsringen. Grafik fra Custom-8

Sponsorlinks: Se VM håndbold program 2015