Det bliver Augusto Farfus og Andy Priaulx, der som ventet skal stå i spidsen for BMW’s comeback i DTM, når det bayerske mærke genindtræder i den tyske standardvognsserie.

Det offentliggør BMW Motorsport ved deres præsentation af BMW M3 DTM i München fredag aften.

BMW kørte i DTM mellem 1987 og 1992 og tog i den periode 40 sejre og 150 podiepladser. Danske Kris Nissen var i flere år blandt BMW-kørerne i DTM, hvor han fik comeback efter sin ulykke i 1988.

Andy Priaulx og Augusto Farfus behøver ikke nærmere præsentation – et ETCC-mesterskab og tre WTCC-titler til Guernsey-manden Priaulx og 15 sejre til Augusto Farfus i WTCC og sejr i 24-timersløbet på Nürburgring i 2010 taler for sig selv.

– DTM bliver en stor udfordring for os alle. Sammen med BMW har jeg i de foregående år hentet sejre i mange forskellige discipliner og bag rattet i fantastiske racerbiler. Jeg er mere end sikker på, at det også bliver sådan i DTM. BMW M3 DTM ser fantastisk ud. Jeg kan knapt vente på at lære denne bil nærmere at kende i de kommende tests, at give min andel til udviklingen og endelig i 2012 sidde bag rattet ved det første DTM-løb, siger Andy Priaulx i en pressemeddelelse.

[nggallery id=85]

– Jeg er meget glad for, at BMW giver mig chancen for at træde ind i DTM. Man behøver altid nye udfordringer. Derfor ser jeg frem imod min debut i denne serie. Konkurrencen er hård og har et sikkert erfaringsfortrin med. BMW Motorsport yder dog et fantastisk stykke arbejde, så vi fra starten af vil være konkurrencedygtige, siger Farfus.

De tre teams i DTM er BMW Team Schnitzer, BMW Team RBM og BMW Team RMG.

Foto: BMW AG