Jan Magnussen og Spirit of Daytona Racing var med helt fremme i første fjerdedel af Rolex24 at Daytona, men herefter begyndte uheldene for et af de mange stjernespækkede teams i 24-timersløbet.

Under Jan Magnussens stint omkring midnat begyndte balancen at forværres inde i stintet, ligesom radiokontakten til pitten kostede mandskabet tid. Magnussen havde ellers været på andenpladsen, ligesom Oliver Gavin havde ført løbet ved en fjerdedel af distancen.

Med 12 timer kørt er teamet i Corvette DP nu 14 omgange efter den førende Starworks Motorsports Ford/Riley #8, efter bilen stoppede med manglende motorkraft. Bilen er på banen igen med Gavin bag rattet.

Blandt GT-bilerne er Ronnie Bremers Camaro #57 godt med i stillingen, efter Stevenson-trioen førte klassen, da en fjerdedel af løbet var kørt. Den førende i klassen er Brumos Porsche #59 med Leh Keen bag rattet. Keens tidligere teamkammerat hos Hankook, Allan Simonsen, er også med i toppen i GT fortsat.  TRG Porsche #66 er på sjettepladsen med den hurtige franskmand Patrick Pilet bag rattet.

Husk, du kan følge løbet via livetiming og chat her på Racemag – klik her.