Der er særdeles gode nyheder til de danske sportsvognsfans.

Det engelsk-schwiziske team Rebellion Racing har således i dag sat navne på deres lineup for 2017-sæsonen i LMP2 i WEC-serien.

Et af de to teams bliver med dansk deltagelse i skikkelse af David Heinemeier Hansson. Den tidligere danske it-entreprenør skal køre hele WEC-sæsonen samt Le Mans i Rebellions røde LPM2-racer med stærke navne som Nelson Piquet Jr og Mathias Beche.

I den anden bil bliver de tre pladser fyldt ud af Julien Canal, Bruno Senna og Nicolas Prost – to særdeles slagkraftige hold, må man sige.

Mens Canal kørte sidste sæson i European Le Mans Series, stillede Heinemeier Hansson op i GTE Am-klassen. Resten af kørerne er gengangere hos Rebellion, som efter sidste sæson er hoppet ned til LMP2 fra LMP1.

De to biler får efter alt at dømme numrene #13 og #31.

Team manager Bart Hayden er ikke overraskende glad for sit lineup.

“Vi er heldige, at vi i år får glæde af en flok meget talentfulde kørere. Jeg er sikker på, at de sammen vil skabe gode resultater”, udtaler Hayden til Autosport.

Udover WEC og Le Mans får vi også Rebellion at se ved IMSA SportsCar Championship, som sæsonstarter den 28. og 29. januar med Daytona 24 Hours. Dog uden danskeren, idet teamet kun har den ene bil med til start.