Young Driver AMR Aston Martin med Christoffer Nygaard og teamkollega Stefan Mücke femmer på Silverstone. De startede ellers ikke godt for danskerens bil da de allerede under kvalifikationen punkterede og måtte starte bagerst i feltet. Situationen blev ikke meget bedre i første del af løbet da Stefan Mücke har kontakt med en anden bil og endnu engang har en punktering. Heldigvis kunne Mücke pitte på en unde en saftecar periode og mistede derfor ikke for meget tid.

Efter pitstoppet var først Mücke flyvende og da han aflevere bilen til danske Christoffer Nygaard er de oppe på en trettende plads. Nygaard havde dog ikke i sinde at stå i skyggen af sine teamkollega og var stort set hurtigere end alle andre i hele anden halvdel af løbet. Nygaard kører bilen ind på en efter omstændighederne flot sjette plads.

Sjettepladsen blev imidlertid byttet ud med en femteplads da teamets anden Aston Martin med Darren Turner og Thomas Enge blev diskvalificeret efter løbet på baggrund af den tekniske inspektion som viste at bundpladen var for tynd. Teamet har appelleret afgørelsen og resultatet kan derfor endnu ændre sig.

”Vi havde gemt et sæt friske dæk til mit stint og det gave pote – jeg kunne virkelig køre med en høj pace” sagde Nygaard efter løbet.

Næste stop for Christoffer Nygaard er allerede næste weekend når han sammen med Young Driver AMR skal køre i Le Mans Series på Spa-Fancorchamps.

Resultat:

1. Hughes/Campbell-Walter Sumo Power-Nissan GT-R
2. Makowiecki/Accary Hexis Racing AMR-Aston Martin
3. Kechele/Menten Reiter-Lamborghini Murcielago
4. Bobbi/Longin Triple H-Maserati MC12
5. Mücke/Nygaard Young Driver AMR-Aston Martin 6. Heger/Margaritis Triple H-Maserati MC12