Casper Elgaard var startet som en beskeden nummer 15 efter at være forfulgt af uheld op til premiereløbet i Scandinavian Touring Car Cup.

Men i første løb så det endelig ud til, at Team Bauhaus Telesikring-køreren havde fundet farten og lå længe nummer 10 efter Jason Watt.

Hen mod slutningen af løbet forsøgte Elgaard en overhaling på Jason Watt på det nye stykke af banen, men de to ramlede sammen og BMW-køreren måtte udgå, mens Watt klarede sig i mål på niendepladsen.

– Jeg forsøger på Jason, men der bliver lukket i, så vi fletter fælge og jeg må udgå. Det var ærgerligt, da jeg gerne ville have den niendeplads. Men nu ville jeg så ønske, at jeg bare havde tiendepladsen, siger Casper Elgaard til Racemag.

– Casper forsøgte indenom mig i næstsidste sving, men jeg havde set ham komme, så der var lukket. Jeg lagde mig bare på midten af banen, og så prøvede han alligevel og vi ramte sammen, siger Jason Watt.

Casper Elgaard blev registreret for en 21. plads og har blot Robin Appelqvist og Kim Morgan Jensen bag sig.

Foto: www.racemag.dk