Kasper Andersens løbsdebut i Grand-Am endte med en niendeplads sammen med amerikanske Bill Lester. Mens søsterbilen for Starworks Motorsport sluttede på podiet, måtte den dansk/amerikanske duo se chancerne forsvinde grundet problemer med benzinpumpen.

Problemerne betød, at BMW Rileyen mistede kræfter. Trods problemerne er Kasper Andersen positiv efter debuten, der faldt i tredje afdeling af Grand-Am.

– Jeg er rigtig glad for dette resultat i første løb med Starworks og i USA. Teamet gjorde det godt, og jeg kan virkeligt godt lide atmosfæren i Rolex Series. Det er anderledes end europæisk racing, men jeg kan lide det. Jeg ser frem til at køre om to uger igen i Virginia, da jeg ved, at vi vil have en god bil til at konkurrere med de bedste biler, siger Kasper Andersen til teamets hjemmeside.

Teamchefen i Starworks Motorsport er også fuld af rosende ord om danskeren.

– Jeg er så glad for dette resultat. Jeg er stolt af vores kører på #7. De sluttede som nummer ni trods deres problemer med brændstoftrykket. Bill gjorde det godt, og jeg er imponeret af Kasper Andersen, fordi han virkeligt leverede i sit første løb i prototyper og i Rolex Series, siger Peter Baron.

Foto: Grand-Am