Tre chauffører som er en stor del af den Audis motorsporthistorie , vil teste den nye Audi R8 LMS under løbsforhold for første gang. Det er samme Audi R8, som danske Michael Outzen skal køre i ADAC GT Masters denne sæson.
Det bliver den tidligere fabrikskører hos Audi Frank Biela, italienske Emanuele Pirro og Hans-Joachim Stuck, der for Team Phoenix skal køre den nye Audi GT3-bil.

Audis motorsports chef, Dr. Ullrich er glad for de tre kørere, som skal sidde bag rattet af den nye Audi:

– Vi har brug for at få en masse god feedback fra vores kørere. Vi ønsker at lære så meget som muligt da det er utrolig vigtigt for vores videre udvikling af vores nye GT3-køretøj.  Med de tre legender Biela, Pirro og Stuck har vi rig mulighed for at få et fantastisk samarbejde, da de alle er kørere med en masse erfaring.

Frank Biela var fra 1991 til 2008 fabrikskører for Audi. Han vandt i sit første år med Audi titlen i den tyske standardvognsserie DTM, og har i de sidste 18 år har flere succeser med Audi, herunder fem sejre i 24 timers Le Mans-løbet.

Emanuele Pirro har vundet flere standardvognstitler med Audi, og sammen med Frank Biela også fem gange 24 timersløbet på Le Mans.

Hans-Joachim Stuck startede samarbejdet med Audi allerede tilbage i  1988. Hans største succes i forbindelse med forkyndelsen af mærket med de fire ringe var at vinde DTM i 1990. Han har siden januar 2008 været motorsportsrepræsentant for Volkswagen-koncernen.

Foto: Audi Motorsport