Audi Sport er nu klar med designet af deres 2010-racer Audi R15 plus. Videreudviklingen af 2009-raceren er netop præsenteret forud for ottetimersløbet på Paul Ricard denne weekend.

Første afdeling af LMS skal bruges af Audi Sport Team Joest som forberedelse til årets Le Mans. Men mens designet nu er klar, så er teamet endnu tilbageholdende med at sætte navne på kørerne.

Det er angiveligt Tom Kristensens akillesskade, der fortsat spøger. Tom Kristensen, Dindo Capello og Allan McNish står anført som kørere, men det er endnu ikke afklaret, om det bliver dén trio, der stiller til start i weekenden.

– Vi vil dog med kort frist beslutte, om alle tre kørere kommer i bilen, siger Dr. Wolfgang Ullrich.

Detaljer i kulfiber viser sig på Audis R15 plus til dette års Le Mans– Løbsindsatsen kommer på et for os meget tidligt tidspunkt, og vi ser ikke løbet som andet end test under løbsbetingelser, siger Ralf Jüttner, teknisk direktør i Audi Sport Team Joest.

– Også selvom det var logistisk svært, så ville vi så tidligt som muligt samle erfaringer med R15 plus under løbsbetingelser. Le Castellet giver os den mulighed, siger Jüttner videre om løbet på Paul Ricard.

2010-designet er ellers et frisk pust fra de traditionelle, grå Audier med røde og sorte elementer. Audi selv kalder stilen for rock ’n’ roll, hvilket oversat fra Ingolstadtsk betyder asymmetriske linjer.

Fotos: Audi Motorsport