Når Christoffer Nygaard denne sæson bliver en del af det stjernespækkede firkløver hos Young Driver AMR-teamet i GT1-VM, så er det med store investorer i ryggen. Det er dog ikke sponsorer på traditionel vis, som for enhver pris ønsker et firmalogo på de to Aston Martin DBR9-racere.

– Aftalen er blevet til takket være et konsortium af danske investorer, der vil investere i vores team. De ønsker dog ikke at træde frem, så derfor melder vi ikke ud, hvem der står bag, siger Young Driver AMR’s presseansvarlige, Thomas Bach, til Racemag.

Teamet har adresser i København og i Tyskland, hvor den tekniske side af teamet varetages af Fischer Racing. I København ligger den daglige ledelse, hvor den tidligere reklamebureauejer Michael Clausen varetager den kommercielle side af foretagendet. De to Aston Martin-racere er ejet af teamet, mens både Darren Turner, Tomas Enge og Stefan Mücke alle har nære relationer til Aston Martin Racing.

Ved tidligere lejligheder har danske farver præget Aston Martin-racere internationalt. Danske Jac Nellemann, der blandt står bag importen af Aston Martin til Danmark, har før indsat Aston Martin-racere i både Le Mans og i engelsk GT-racing i GT4-klassen.

Foto: DPPI