Der var masser af fart og ikke mindst pålidelighed, da Young Driver AMR og Aston Martin Racing deltog i den officielle Le Mans-test.

Danskerbilen med #99 på siden endte som absolut hurtigte GTE Am-bil og med helt fremme i GT-klassen samlet.

Kristian Poulsen, Allan Simonsen og Christoffer Nygaard kørte testen uden tekniske problemer.

Det var den lynhurtige og alsidige Allan Simonsen, der satte den bedste tid i bilen. Teamet jagtede dog ikke omgangstider, men gjorde trods alt god figur i tabellen.

– Jeg er virkelig glad for at have været den hurtigste i begge sessioner i GTE Am-klassen. Jeg kunne køre hurtigere end pole-tiden for klassen fra sidste år, hvilket tegner godt. Vores testprogram gik virkeligt godt, og Vantage GTE’en føles nu virkeligt stærk. Der er ikke noget, der skiller sig ud, det er bare en god pakke, siger Allan Simonsen.

– Vi går nu mod løbsugen med selvtillid. Jeg tror helt sikkert, at vi er med i kampen om podiet i klassen, hvis ikke mere, slutter han.

– Det var en super testdag vi havde på Le Mans i weekenden, jeg havde helt glemt hvor FED den bane er! Allan kørte en super omgang på under 4 min. Respekt! Dette gjorde, at vores bil var hurtigt i klassen, så det ser ud til at farten er der. Så må vi bare vente og se om de andre har holdt tilbage. Jeg kan næsten ikke vente med at det bliver onsdag, hvor træning og kvalifikation starter, siger Christoffer Nygaard til sin Facebook-side.