, man bliver altid i så godt humør når man møder op til en afdeling i Yokohama Mesterskabet.

Her er der plads til alle, nogle kører serien som test til DM, andre kører serien ’seriøst’, prøven i det enkle løb er altid en god en, der er en afslappet stemning og folk med kærligheden og hang til rally, det er bare så feed.

SLAGELSE AUTO SPORT, som stod for prøven ved Stigsnæs, en professionel klub hvor der er masser af godt humør, prøven de havde fundet var feed og vejret var fedt, jamen – let the fun begine.

Der var tilmeldt knap 60 mandskaber, flot deltagerliste, og løbet blev kørt i det flotteste solskins vejr.

ON TOP, GENERELT

set efter sidste kørte heat, var det Anders Lysen/Line Nedergaard i Suzuki Swift R+ som trods halvanden års pause fra ruskindsrattet der kørte sejren i mål. På dagen viste Anders speeden og stabiliteten, og vandt med den lille margen på 0,818 sekund, og ja han var en glad gut efter løbet.

0,818 MANDEN

, altså parret på andenpladsen generelt var, Marco Gersager/Carina Møller i Skoda Fabia R5, de brugte løbet til test af dæk og opsætning.

”Selvfølgelig ville vi gerne have vundet, men fokus var test af især dæk, og her vandt vi guldet, set ud fra vores eget teams synspunkt, jeg er meget tilfreds med dagens indsats og udbytte heraf”, citat Marco Gersager.

SVENSK _ på tredjepladsen, Robin Svensson/Jörgen Jönsson i Ford Fiesta R5 Ev2, absolut en fed bil.

EXIT , en anden svensker Håkan Oddshammer i Ford Fiesta nåede kun ned af traileren, inden den igen måtte på traileren, det var trist.

DE UNGE DRENGE, i RC4 regi klassen, der kom, kørte og sejrende, Mathias Christiansen/Sabrina M Sørensen i den nye Peugeot 208 Rally4, også her var manden bag rattet yders tilfreds. Hurtigst i bulder klassen samt 4’er generelt, hurtigste bil med træk på kun to hjul.

”Prøven var særdeles god træning til DM, og jeg fik meget input med herfra, både i forhold til bilen og min egen performance”, sagde Mathias efter løbet.

TRODS flækkede bremseskiver, hvor der kom nye på, så viste Casper Olsen hans uomtvistelige talent bag et rat, da han i hans nye Ford Fiesta kørte andenpladsen hjem i 1600klassen (klasse 4 i YM) samt syvende pladsen generelt.

”Det kostede i starten det med bremseskiverne, men bilen kører fantastisk, og vi bliver et godt makkerpar, men jeg gad godt have de helt rigtige dæk, så ville det blive endnu bedre, men jeg er yderst tilfreds med min nye køremaskine, den er fed”, citat Casper Olsen.

JESPER SEEHUSEN/Mathilde A Seehusen i Renault Clio viste også speeden på dagen, og en klassesejr samt sjette pladsen generelt, joo han var godt tilfreds.

TRODS en tørstig bil, og ikke målt på Benzin men på vand forbrug, så vandt John Fredriksen/Thomas Holm Hansen klassen i deres brutale BMW, og femtepladsen generelt var også tilfredsstillende for Team Hyllinge Racing.

Flemming Hansen/ Preben Godtfredsen i Ford Escort MK2 Rs2000 vist også klassen, og vandt den også, den bil lyder godt, ser godt ud, og Flemming bruger den fuldt ud.

Peer Hougs Talbot Sunbeam Lotus er et studie i en rallybil lavet efter alle kunstens (og reglements) regler, en fryd for øjet og en nydelse for øregangene, og han giver dæleme også gas.

Henning Søgaard i hans BMW viser også sine evner bag rattet, han har absolut ikke glemt kunsten i at køre hurtige linjer, det ser godt ud.

Thomas Andersen/Silas Marboe i Peugeot 208 blev hurtigste suge motor i 1600 klassen, de slog ellers hurtige Oliver Saust/Peter Rasmussen i Opel Adam. Thomas kørte virkelig godt denne dag, og oven i hans egen guld kørsel, så vandt Brøndby IF også det danske mesterskab i fodbold, vi spiler denne sang her til ære for Thomas og Brøndby IF _ https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

NY BIL, til Niels Johansen, han har endelig fået sin Citroën C2R2, og hans gamle Peugeot 106 Kitcar har Sten Bartelsen købt, to handler, to glade ’drenge’, det er dejligt.

COMEBACK, var der også til Kenneth Petersen/Finn Richardt i Skoda Fabia Super 2000, dejligt med dette glade team tilbage og en absolut fed bil.

Det eneste som manglede, var de fantastiske pølser, men Corona har stadig sit tag på Danmark, men Yokohama Mesterskabet kører videre i højt gear, og det er bare 10-4.

Et godt arrangement af SAS, og alle deltagerne gav den godt med gas.

PS, prøven skulle blive endnu bedre næste år, stay tuned.

/Allan POST