Michel Nykjær satte ottendebedste tid i lørdagens kvalifikation og endte som bedste rookie. Tiden kunne måske have været bedre, men sydsjællænderen blev til sidst sendt ud på banen for at lade SEAT-kollegaerne slipstreame ned ad langsiden.

Trods det nåede Nykjær sit umiddelbare mål i kvalifikationen:

– At komme her som ny og så første gang på banen, så er jeg glad for at komme igennem til Q2. Jeg er meget glad, og teamet er også tilfredse, siger Michel Nykjær til WTCC’s hjemmeside. Også polesitter Yvan Muller er naturligvis glad for sin startposition til dagens første løb.

– Mine farver er skiftet i forhold til sidste år, men jeg er altid glad for at være på pole. Det er en god måde at starte sæsonen på og godt til at bygge relationerne op med mit nye team. Jeg er glad for dem, da det viser, at alt det hårde arbejde hen over vinteren kunne betale sig, da Chevroletterne er placeret som etter, treer og firer på gridden, siger Muller.

Se galleri med årets WTCC-biler her!

Foto: fiawtcc.com