Citroën Racing har ved event i Abu Dhabi vist farverne og teamet frem til 2013-sæsonen.

Som bekendt bliver det med Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen og Dani Sordo/Carlos Del Barrio som det faste inventar, mens Sébastien Loeb deltager i fire rallies – Rallye Monte-Carlo, Rally Sweden, Rallye de France og Rally Argentina. De øvrige 11 rallies kører Dani Sordo/Carlos Del Barrio som nominerede til at tage VM-point for Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team, som det nu kaldes.

Ved visningen stod det klart, at Abu Dhabi helt har overtaget titelsponsoratet fra Red Bull, som er væk fra DS3 WRC’erne.

Khalid Al-Qassimi vil også køre i udvalgte VM-rallies, men vil koncentrere sig om FIA Middle East Rally Championship. Hvem der skal køre bilen, når Al-Qassimi ikke deltager, er endnu uvist. Både Thierry Neuville og tidligere F1-kørere Robert Kubica nævnes i flæng i den sammenhæng.

– Nu har jeg den første sæson med Citroën bag mig, så jeg føler mig klar til denne nye udfordring, siger Mikko Hirvonen, der bliver teamets spydspids i den kommende sæson. – Jeg har været toer i VM fire gange, så det logiske næste skridt nu er at gå efter første pladsen, fortsætter han.