Mikkel Jensen var tæt på podieplacering, men måtte nøjes med en femteplads i anden afdeling af VM for sportsvogne, som blev afviklet på Portimao søndag. 

En podieplacering var indenfor rækkevidde for Mikkel Jensen, Scott Andrews og Takeshi Kimura, som blev udfordret af en uheldigt timet safetycar og måtte tage til takke med en femteplads i GTE Am-klassen i søndagens WEC-løb på Portimao. Et resultat, som Mikkel Jensen imidlertid godt mener, holdet kan tillade sig at være tilfredse med.

– Vi havde chancen for at slutte toer eller treer og var på vej til pitlane, da en safetycar blev sendt på banen på et virkeligt dårligt tidspunkt i forhold til vores strategi. Det var enormt ærgerligt, for vi havde indtil da kørt et stærkt og fejlfrit løb. Takeshi (Kimura, red.) åbnede ræset og gjorde et rigtig godt stykke arbejde, og Scott (Andrews, red.) var hurtig og stabil på sine omgange, selv om det faktisk var hans debut i en GT-bil. Og samtidig var jeg personligt ret glad for mit dobbeltstint til slut i løbet hvor jeg hentede os en masse tid, lyder det fra Mikkel Jensen, som endte med at være tredjehurtigste kører i GTE Am-klassen på Portimao.

– Jeg er godt tilfreds, alt taget i betragtning. Vi stillede op som en helt ny besætning og endte med at være en af de hurtigste biler i feltet med en podieplacering indenfor rækkevidde. Samtidig det var min debut i en GTE-racer, som jeg ikke er færdig med at lære at kende endnu. Og endelig leverede vores crew og ingeniører et fantastisk stykke arbejde i garagen og i pitlane. Alt dette lover godt for vores indsats på Le Mans til august.

Næste opgave for Mikkel Jensen skal udføres i en LMP2-racer, når han sammen med PR1/Mathiasen Motorsports stiller op til IMSA-seriens sekstimersløb på Watkins Glen den 24.-27. juni. 

Foto: CAR GUY RACING