Den danske Peugeot-fabrikskører håber på at kunne udfordre titelfavoritterne, når årets sidste afdeling af FIA World Endurance Championship afvikles den kommende weekend i Bahrain.

Mikkel Jensen er klar til at runde 2022 af på stærk vis, når han sammen med teamkammeraterne, franske Jean-Éric Vergne og britiske Paul di Resta, og resten af holdet bag Team Peugeot TotalEnergies stiller op til finalen FIA World Endurance Championship. Det otte timer lange løb flages grønt lørdag klokken 12.00 dansk tid på Bahrain International Circuit. 

Trekløveret fra det franske Hypercar-program toppede både første og anden træning torsdag eftermiddag. Og netop farten er noget, som Mikkel Jensen håber, kan gøre finalen sværere for konkurrenterne fra Toyota og Alpine. 

– Fedt at være tilbage på Peugeot-holdet igen. Bahrain bliver vores tredje løb i VM-serien, hvor vi for hver gang har formået at blive stærkere. Vores debutløb på Monza var hårdt med tekniske udfordringer i en bil, som ellers var god på farten. På Fuji gik det bedre, men en tur i garagen satte os bagud. Målet for den kommende weekend er at komme endnu tættere på Toyota og Alpine og se, om vi er i stand til at udfordre dem i løbet. Jeg synes, vi er godt med på farten, men på alt andet, strategi, pitstop og så videre, har de naturligvis mere erfaring end os. Men hvis vi kan lykkedes med at give dem konkurrence oppe foran, så vil jeg kalde det en god sæsonafslutning. 

– Denne weekend er også vigtig, fordi det er årets sidste ræs. Vi nærmer os vinterpausen, så der går et stykke tid, før vi skal i kamp igen. Derfor håber jeg, at vi kan slutte af med et godt resultat og sikre os noget, som vi kan arbejde videre på hen over vinteren, så vi er klar til at give den fuld gas til sæsonstarten på Sebring til foråret. 

Kvalifikationen til sidste afdeling af FIA World Endurance Championship flages grøn fredag den 11. november, mens finaleløbet skydes i gang lørdag den 12. november klokken 14.00 lokal tid – det er klokken 12.00 i Danmark. Løbet kan følges live på TV 2 PLAY, Eurosport eller på FIA WEC-appen.

Læs i øvrigt vores optakt til FIA WEC-finalen 2022 her.

Foto: Germain Hazard / DPPI