Jason Watt vinder andet løb ved Juniløbet fra en startposition i sidste startrække. Watt vinder foran Casper Elgaard, der i den sidste tredjedel af løbet kom meget tæt på SEAT-køreren. Robert Schlünssen slutter som treer for andet løb i træk.

Jason Watt snød resten af feltet, da han i en noget urolig rullende start kørte uden om hele feltet, der lå bokset inde bag Kim Morgan Jensen og Niels Christiansen. Watt kørte uden om ind i første sving og kunne tage føringen foran Casper Elgaard.

Herfra åbnede SEAT-køreren et større hul til Elgaard, men det hul var lukket på 11. omgang, hvor Telesikring-køreren flere gange var tæt på Watt. Watt kunne dog trække fra den noget tungere BMW på de lige stræk og kunne tage sejren i Juniløbet.

Robert Schlünssen har hele weekenden døjet med en overstyrende BMW og kunne ikke hænge på de to i front. Jens Reno Møller slutter firer efter at have truet Schlünssen i den indledende fase.

I DTC Light Cup var der mere normale tilstande i andet løb. Michael Christensen vinder foran Jakob Christensen og Roland Poulsen.

Resultatet af DTC, andet løb ved Juniløbet:

1 Jason Watt Seat Leon
2 Casper Elgaard BMW 320si E90
3 Robert Schlünssen BMW 320si E90
4 Jens Reno Møller Seat Leon
5 Kim Holmgaard Seat Leon
6 Kim Morgan Jensen BMW 320i E46
7 Niels Christiansen Toyota Corolla 2

Resultatet af DTC Light Cup, andet løb ved Juniløbet:

1 Michael Christensen Renault Sport Clio 2
2 Jacob Kristensen Renault Sport Clio 2
3 Roland Poulsen Renault Sport Clio 2
4 Jan Seerup Renault Sport Clio 2
5 Christian Siepmann Renault Sport Clio 2
6 Jan Engelbrecht Renault Sport Clio 2
7 Ronni Nielsen Renault Sport Clio 2
8 Mads Caprani Renault Sport Clio 2
9 Martin Frederiksen Renault Sport Clio 2

Foto: Racemag