Jason Watt tog det ternede flag i andet løb ved Juniløbet. Det skete dog efter SEAT-køreren lavede årets start – og nok også årets mest omdiskuterede start.

Fra en startplads i sidste startrække skød Watt frem med det samme i starten og tog de øvrige kørere på sengen. SEAT-køreren selv tog en stor chance i starten.

– Jeg chancede den og lod mig falde så meget tilbage, som jeg måtte og gav den så gas, da jeg regnede med der var cirka et sekund til lamperne slukkede. Det virkede, og så røg jeg forbi de andre med 800 i timen, siger Jason Watt til Racemag efter sit løb.

Starten blev den nok mest diskuterede længe i DTC, men der faldt ikke straf til Watt.

– Jeg kunne bare sidde og håbe, at de ikke ville straffe mig. Men jeg havde garderet mig, så jeg kunne vise dem en onboardvideo af det, siger Watt, der da også fik lov at beholde sin føring.

Den kom dog under pres længere hen i løbet, hvor Casper Elgaard i Telesikring-BMW’en fik jagtet den hvide SEAT i front.

– Yokohama-dækkene er langt bedre end Dunlop, men til sidst var der ikke meget fordæk tilbage, så der var ikke greb i de langsomme sving. Og så kom vi op til Clioerne, der jo også kørte ræs, men nogle af dem var ikke helt vågne. Men til alt held kom vi lige dårligt igennem dem, siger Watt.

Foto: Racemag