Meningerne er delte efter Jason Watt og Jens Reno Møllers sammenstød søndag på Ring Djursland. I episoden, hvor de to SEAT-kørere var side om side ud af sving et og ned mod ’trapperne’, holdt Jens Reno Møller sin linje, mens pitmuren hastigt snævrede banen ind.

Her stod Watt så med valget om at give sig, ramme muren eller Jens Reno Møller. Det sidste blev – forudsigeligt nok – udslaget, og det sendte FDM Tegee-Dan-køreren på slingrekurs.

Jens Reno Møller udmeldte på Racemag tidligere på ugen, at han mente skylden er Watts. Nu mener Watt ikke overraskende, at skylden er Møllers.

– Vi accelererer nøjagtig lige hurtigt, og da banen ligesom bliver smallere, er jeg er nødt til at følge autoværnet, og jeg kommer længere og længere ud, og til sidst kan jeg ikke komme længere ud, siger Jason Watt til DTC’s egen hjemmeside.

– Jeg har stadig Møller på den anden side, og han laver hullet mindre og mindre, og til sidst er der ikke plads til min SEAT, siger Watt videre og kommer ind på valget mellem pest eller kolera i bogstaveligste forstand.

– Enten kører jeg i autoværnet eller også holder jeg min bane langs autoværnet og lader ham køre ind i mit forhjul, og det valgte jeg så at gøre – det tror jeg, at alle andre ville gøre også – med det resultat, at han går i slinger. Man kan ikke bare pege sin bil ned mod Trapperne og så tænke, at så holder jeg bare min bane. Hvis han havde kikket i sit spejl, så skal man ikke være raketforsker for at finde ud af, at det mellemrum, han efterlod til mig, var smallere end min SEAT, slutter Watt.

Jason Watt har også billeder af episoden fra sit onboard-kamera – se det her.

https://motorsportdanmark.dk/2010/08/20/youtube-følg-watt-i-dtc-pa-ring-djursland/

Læs eller genlæs Jens Reno Møllers udlægning af sammenstødet her.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk