Jason Watt er traditionelt en mand for gode resultater på Padborg Park, men weekendens to løb gav langt fra det, Herlev-køreren var kørt til Sønderjylland efter.

I første løb var SEAT-køreren fremme på andenpladsen i duellen med Jens Reno Møller og Casper Elgaard. Et sammenstød mellem de to SEAT-kørere sendte Watt en plads ned – men nedturen var ikke slut da.

– Først blev jeg påkørt og røg ned på tredjepladsen, men skæbnen var ikke engang helt færdig med at gøre regnskab, idet jeg få omgange senere mistede først mit 3. gear og et par omgange senere også mit 6. gear. Jeg fik lusket bilen rundt til det ternede flag i de gear der nu var tilbage, siger Jason Watt i sit nyhedsbrev.

– Uheld var der dog mere af, fordi da starten skulle gå til 2. løb opstod der lidt tumult, og en kører foran undertegnede bremsede efter min mening alt for kraftigt op inden den flyvende start, og jeg kunne pludseligt indkassere 20 strafsekunder for at have kørt op på siden af den pågældende kører i stedet for at have kørt op bagi. Med de kostbare sekunder lagt oven i slutresultatet blev det kun til en beskeden 6. plads, siger Watt, der trods tilbagegangen er på tredjepladsen i DTC efter Jan Magnussen og Jens Reno Møller.

Stillingen i DTC efter anden afdeling:
[table id=2 /]

Stillingen i teammesterskabet efter anden afdeling:

[table id=3 /]

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk