Jason Watts DM-finalen blev langt fra det, SEAT-køreren havde håbet på. Efter at have kørt sig til flere podieplaceringer i sæsonens løb, udeblev succeserne i DM-finalen på FDM Jyllandsringen. Dog er Watt tilfreds, når han ser tilbage på sæsonen som helhed.

– Jeg synes min sæson har været fantastisk, men afslutningen kunne være bedre. Det er som om, at lavinen bare har rullet, siden jeg blev sat af på Ring Djursland, siger Watt til Racemag og hentyder til episoden, hvor Michel Nykjær og Henrik Lundgaard i intern fight kører Watt af banen.

– I andet løb kunne det være blevet til meget mere, hvis ikke jeg lige var blevet ramt af Jan. Men i finalen var bilen noget skæv, og så ramte jeg dækkene, der står ved det næstsidste sving. Det brækkede min drivaksel, siger Watt, der måtte udgå efter fire omgange.

I den samlede stilling slutter Watt på en sjetteplads – det er en tangering af 2002-mesterens bedste placering siden den samlede titel kom i hus. Også i 2003 og sidste år sluttede Watt på sjettepladsen samlet.

Foto: Racemag