VW-motorsportsdirektør Kris Nissen var fuld af lovord efter Rallye Monte-Carlo, hvor det unge hollandske stjernefrø Kevin Abbring blev bedste S2000-bil.

Sammen med Sébastien Ogier satte Abbring et tykt aftryk på det 80. rally i fyrstendømmet. Hollænderen sluttede med sin belgiske codriver som 12. samlet.

– Et stor kompliment til vores kørerpar og hele teamet, for en sejr i rallysporten er en sejr for hele teamet, siger Kris Nissen i en pressemeddelelse.

– Kevin har begået en fantastisk præstation, vi er stolte af ham og codriver Lara. Han har gjort indtryk og bevist, hvilket enormt talent han besidder og hvorfor vi har ham som Volkswagen-junior, siger Nissen videre.

Særligt Ogier var med helt fremme blandt de fire bedste, når underlaget var glat. Franskmanden måtte dog udgå på dramatisk vis efter et heftigt crash, hvor codriver Julien Ingrassia skadede sin ene arm.

– Sébastiens speed var enorm på de første prøver. Det beviser, at vi med ham har en kører med stort potentiale. Jeg er sikker på, at vi i VM-løbene i år nok skal sørge for en eller anden stor overraskelse, siger Nissen videre.

Da Abbring ikke er tilmeldt S-WRC-mesterskabet, faldt sejren og VM-pointene til Craig Breen.