Det bliver med noget nær stærkeste opstilling, når Kasper Andersen og FC Midtjylland ra juni stiller op mod storhold som AC Milan og Liverpool i Superleague Formula. Bag FCM Racing står Hitech Racing, der senest stod bag A1 Team Irelands sejr i A1GP.

– Der er slet ikke nogen tests før sæsonstart i Superleague Formula, så det er vigtigt, at vi har farten med det samme, når sæsonen går i gang på Magny-Cours, siger Kasper Andersen til Racemag.

– Hitech Racing kender jeg som utroligt stærke. Vi har haft dialog med dem gennem flere sæsoner, men først nu er vi kommet frem til en aftale med dem, siger Kasper Andersen.

Hitech Racing er dominerende, udover i A1GP, i engelsk Formel 3. Hitech Racing kører desuden Superleague Formula, Formel Renault og Formula Master, hvor Kasper Andersen som omtalt tidligere på Racemag skal køre de tre forste løb. Holdet står desuden bag Liverpools racer, så Kasper Andersen bliver ikke eneste kører, der skal serviceres af det stærke team. Og englænderne har store forventninger til det kommende samarbejde.

– Jeg forventer, at vi udvikler os i løbet af løbene. Når jeg går ind til et løb, så er det for at vinde, og vi vil give os 100 procent, for at det lykkes, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger David Hayle fra Hitech Racing.

Det første løb er den 27. juni på Magny-Cours i Frankrig, men samarbejdet starter allerede nu. I den kommende weekend rejser Kasper Andersen til England, hvor han skal møde det team, han skal arbejde sammen med 2009-sæsonen.

– Det er en win-win-situation for alle parter. Kasper skal køre Formula Masters, som er en af de bedste serier inden for Formelsport. Den ligger lige efter Formel 1, Superleague og GP2, og det betyder meget, at Kasper får noget køretræning. De andre kørere, han er oppe imod, har kørt blandt andet GP2, og det er vigtigt, at han har løbserfaring fra i år, så han er oppe i tempo fra start, siger Søren Andersen, far til Kasper og ansat i FCM Racing.

Foto: FCM Racing