Malaysia blev forløsningen for Sebastian Vettel, der er gået så meget igennem efter to pole positions i Bahrain og Australien. Fra tredjepladsen skød tyskeren frem og tog teamets første sejr og podieplads i 2010-sæsonen – skygget af teamkammerat Webber hele løbet igennem.

– Sikke en dag! I starten realiserede jeg, at jeg havde fået en god start forbi Nico. Jeg var så i stand til at hente Mark; det er et langt stykke ned til Turn 1, og jeg havde fordelen, så jeg tog chancen ind i T1 og lykkedes lige nøjagtigt med det. Mark havde en bedre exit ud af Turn 2 gennem Turn3, men det var meget glat, og vi pressede begge på. Vi er her for at kæmpe, men du skal altid have respekt, og jeg synes, vi begge har respekt for hinanden, siger Sebastian Vettel.

– Det er et rigtig godt resultat for os efter to løb, hvor vi ikke kom i mål, hvor vi ville være. Tak til teamet – er essentielt, at vi ikke går i panik i det øjeblik og forbliver afslappede, da det er en lang sæson. At sidde her søndag eftermiddag efter at have sluttet på førstepladsen er det bedste resultat, vi kan få. Og at Mark så oveni er på andenpladsen, det er et stort plus for teamet og en masse point til os. Jeg er meget, meget glad, slutter Vettel i en pressemeddelelse.

Sebastian Vettel slipper i øvrigt med en advarsel for at have overset gult flag til sidst i løbet, hvor han overhaler Jarno Trulli.

Foto: Mark Thompson/Getty Images