Unge Sebastian Vettel er naturligvis overlykkelig over at stå på pole position til søndagens Grand Prix i Shanghai. Men selvom bade han og teamkammerat Mark Webber viser god fart i den Newey-designede RBR-racer, var det ikke uden bekymringer, at Vettel gik i gang med dagens tre kvalifikationer.

– Jeg er SÅ glad – det er helt utroligt, det var lidt i sidste øjeblik, siger Sebastian Vettel. Jeg havde bare et forsøg i hver session, men som man kan se, behøvede jeg ikke mere!

– Det var ikke så let, som det så ud til. Vi havde lidt problemer med bilen og matte køre så lidt som overhovedet muligt. Bilen var virkelig hurtig dog, Mark havde to forsøg i hver session og var hele tiden med fremme, så jeg var ikke bekymret. Men stadigvæk, hvis du blot har en omgang, må du ikke lave fejl, siger Sebastian Vettel, der i morgen har teamkammerat Webber lige bag sig på P3.

– Sikke et resultat! Det arbejde, der er lagt fra teamets side, særligt henover de seneste par uger, er helt utroligt. Det havde været godt at få begge biler i forreste række, men Fernando (Alonso, red.) gjorde det fantastisk, siger Mark Webber, der i slutningen af Q3 så ud til at have sikret sig pole position.

– Bilen opfører sig godt og har masser af grip. Jeg skal gøre hvad jeg kan, for at det bliver lidt besværligt for ham den unge (Vettel, red.). Vi presser hinanden hårdt, og det giver gode resultater, siger Mark Webber videre.

Foto:  Mark Thompson/Getty Images