Læs hvad de to VM-rivaler sagde på torsdagens pressemøde samt om Perez udsagn om Gutierréz.

Red Bull-teamet har vundet i Brasilien de seneste tre år – Vettel vandt sidst på denne bane i 2010.

– Ja jeg synes, at banen har passet til os de foregående år. Naturligvis ved vi der venter en masse forude denne weekend, men vi er i en god position, udtalte Sebastian Vettel på hvordan banen passer til Red Bull, og på at de har et komfortabelt forspring med 13 point ned til Alonso.

Vejret i Brasilien kan være meget omskifteligt på denne årstid. Vejrprognoserne spår, at der er sandsynlighed for regn weekenden over – også på søndag til selve løbet.

– I forhold til den generelle forberedelse har vi gjort, hvad vi kan. Med hensyn til vejret, så er det Sao Paolo. Det er det samme som på Spa, der kan hurtigt ske forandringer, og vejret kan skifte meget her, udtalte Sebastian Vettel om Red Bulls forberedelse og vejret i Sao Paolo.

Fernando Alonso er 13 point bagud før weekendens sidste løb i årets Formel 1-kalender, og har færre chancer for at vinde VM.

– Vores førsteprioritet er at komme på podiet, at score mere end 13 point, og så er vi naturligvis nødt til at vente på resultaterne fra Red Bull, fordi det er ude af vores hænder. Vi har ikke meget at tabe – vi kun mulighed for at vinde noget, og vi vil forsøge at gøre vores bedste, udtalte Fernando Alonso på spørgsmålet om han før weekendens løb er 13 point efter Sebastian Vettel.

Sebastian Vettels føring i VM medfører, at der er mere pres på ham end på Fernando Alonso.

– Ja det er naturligvis normalt, når man er i den position, udtalte Sebastian Vettel til La Gaceta.

– Der er altid et pres i Formel 1, men der er absolut mindre på os, end ved andre lejligheder, og hvis vi havde ført mesterskabet – vi har intet at tabe, udtalte Fernando Alonso til La Gaceta.

Sergio Perez lod til at have talt over sig, da han talte med den spansktalende presse, om det Saber-team han forlader til den kommende sæson.

– Bilen vil være stærk, da reglerne ikke ændrer sig meget, og teamet får en god erfaren kører i Nico(Hülkenberg), og han vil få en stærk teamkollega i Esteban(Gutierréz), udtalte Sergio Perez, men fik hurtigt tilføjet en kommentar, da journalisterne begyndte at bore i hans svar.

– Vi venter på meddelelsen, udtalte mexicaneren.

Trods ihærdige forsøg fra Sauber-teamet, om at trække offentliggørelsen af hvem, der skal køre sammen med Nico Hülkenberg i 2013, så tyder noget på, at Perez blev manden, der kom med nyheden først.