Selvom Sebastian Vettels VM-chancer i de fleste øjne er minimale efter crashet i Belgiens Grand Prix, så har den unge tysker endnu ikke taget blikket væk fra titlen. Det afslører Red Bull Racings lynhurtige kører, der i løbet af sæsonen har imponeret lige så ofte som han har bragt sindende i kog.

- Der er stadig fem løb. Monza bliver hård, og jeg håber, at vi er i stand til at slutte på podiet. Men jeg mener, at chancerne stadig er der, særligt med det nye pointsystem, som gør det nemmere at lukke hullet, siger Sebastian Vettel til Red Bull Racings hjemmeside.

Tyskeren kan denne sæson blive den yngste verdensmester, hvis det lykkes ham at tage titlen. Men så skal han overrumple Mark Webber og Lewis Hamilton foran sig – med 31 point op til McLaren Mercedes’ brite.

– Vi må se. Lige nu er vi ikke hurtige nok på langsiderne, så vi må vente og se, hvordan det går på Monza. Men jeg ved, at bilen vil være hurtig nok til at være tæt på fronten, og hvem ved, måske vil der være noget regn, siger Vettel og henviser til sin debutsejr, der faldt på netop Monza i Toro Rosso-raceren.

I skrivende stund peger alt dog på sol og temperaturer i midten af tyverne.

Foto: Paul Gilham/Getty Images