Sebastian Vettel tager sammen med Nico Rosberg, Michael Schumacher, Timo Glock, Nico Hülkenberg og Adrian Sutil hul på det tyske i dag fredag. Den tyske komet håber på publikums opbakning, selvom Hockenheim er Mercedes-Benz’ hjemmebane.

For nylig gav Vettel opvisning i sin hjemby Heppenheim, nu omdøbt til Vettelheim blandt Red Bull-fans. Det giver VM-kandidaten blod på tanden.

– Sidste søndag fik jeg tilladelse til at køre gennem min hjemby Heppenheim, og det var stort for mig. Jeg var overrasket over at se de tusinder mennesker der kom, det gav mig et massivt  boost, og det gode humør fortsætter denne weekend, siger Sebastian Vettel på sin blog.

– Jeg kan ikke vente med at se, hvordan fansene går klædt de næste par dage. I de sidste mange år har rød været den dominerende farve blandt fans til det tyske grand prix. Jeg er sikker på, at der vil være andre farver denne gang, men jeg håber på at se en masse blåt, siger Vettel.

Første træning er gået i gang i regnvejr.

Foto: Dean Treml/Getty Images