Sebastian Vettel og Mark Webber gjorde det forbudte i F1. Under overhaling ned mod sving 12 kolliderer de to teamkammerater i en duel, hvor Vettel-fans vil give skylden til Webber – og Webber-fanatikere det modsatte.

Selv holder Vettel fast i, at han var forbi, da de to kolliderer.

– Jeg synes, hvis du ser på billederne, så var det klart, at jeg var på indersiden. Jeg gik ind på indersiden, jeg var foran og kørte bare ned og fokuserede på bremsepunktet, og ærligt talt, så kan du se, at vi rørte hinanden, og han rørte mit højre baghjul og jeg røg af, siger Sebastian Vettel, der udgik fra en føring – eller andenplads – da uheldet skete.

Sebastian Vettel understreger overfor britiske Autosport, at uheldet ikke vil sætte forholdet til teamkammeraten under pres.

– Der er ingen kamp. Dette er noget, der sker. Vi behøver det ikke, men der er ikke noget, vi kan gøre ved det nu, siger Vettel.

Foto: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images