Kasper Andersen tager denne weekend hul på anden afdeling af Formula Master, når formelklassen besøger Valencia sammen med WTCC. Silkeborgenseren deltager i serien som  forberedelse til sæsonstarten i Superleague Formula. 

– Jeg glæder mig helt vildt til at køre i Valencia og få nogle flere kilometer i kroppen. En ting er at være i god fysisk form, noget andet er køre løb. Bare det at sidde i raceren og vente på at lamperne slukkes med en puls på 200 er en fantastisk følelse, siger Kasper Andersen.

Kasper Andersen, der tidligere har kørt Formula Masters og opnået podieplaceringer, skal også hjælpe Hi-Tech Racing med at finde det rette setup og udvikle bilen.

– Hi-Tech jo er helt nye i Formula Masters, så testdagene og løbene i Formula Masters er til gavn for både team og mig. Det giver os optimale betingelser til at opbygge det gode samarbejde, der er helt afgørende hvis vi skal have succes når det går løs i Superleague Formula.

Resultat ikke afgørende

Efter forrige weekends løb på den meget snævre bybane i Pau, hvor autoværnet nærmest læner sig op ad raceren, er den godt fire km lange bane i Valencia en rigtig racerbane med hurtige kurver, en god langside og mange forskellige udfordringer – en bane som ligger rigtig godt til Kasper.

 – Valencia skal give mig løbstræning før det for alvor går løs på Magny Cours sidst i juni i Superleague Formula. Derfor er resultatet ikke afgørende, men jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan for at sikre et godt resultat, siger Kasper Andersen, der har været på podiet hver gang han har kørt i Valencia. 

Løbet fra Valencia vises LIVE på EUROSPORT 1 både lørdag og søndag. Lørdag vises løbet kl. 13.05 og søndag kl. 10.15.