Det er nærved et dejavu i toplisten over de mest populære artikler på Racemag i den forgangne uge. Racemags artikler om Hartmann Honda Racing fra ugen før er fortsat de mest populære. Mest læste er artiklen om det danske teams mål om at køre WTCC i 2011 og næstmest læste er artiklen om, at Honda-teamet ser sig nødt til at springe over DTC i den kommende sæson.

Den artikel er som tidligere nævnt ikke længere aktuel på Racemag, da ETCC har aflyst den afdeling, der blev lagt i samme weekend som Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Ikke desto mindre er artiklen den mest læste på Racemag – nogensinde.

WTCC-sæsonen 2010 er nu også i gang, hvilket også giver trafik til artiklerne om VM for standardvogne. Det placerer artiklen om Farfus’ hurtigste tid i træningen på en tredjeplads efter endnu en lidt ældre artikel, nemlig Racemags gennemgang af de DTC-biler, der står til salg.

Femte artikel på listen er om FCM Racing, der har lukket racersatsningen ned efter underskud i regnskabet. Racemag var eneste danske motorsportsmedie, der kunne bringe nyheden, hvilket har sikret den en placering på ugens top 5.

De fem mest læste artikler på Racemag i sidste uge:
1 Hartmann i WTCC i 2011
2 Hartmann og Thompson dropper DTC
3 WTCC: Farfus i front i træning
4 DTC-felt til salg
5 FCM Racing lukker

Så du denne? Racemag talte med Michel Nykjær før danskerens første løb i WTCC i 2010 – læs eller genlæs artiklen her!

Foto: