Racemag gør det i forvejen muligt at blive opdateret med det samme, der sker nyt på motorsportsfronten. I forvejen tilbyder Racemag RSS-feeds og opdatering via Twitter, men nu kan du også blive opdateret, når du surfer på Facebook.

På Racemags Facebook-gruppe kan du få mere at vide om hvad der sker bag Racemag, du kan møde de andre Racemag- og motorsportsfans og debattere løs med ligestillede. Gruppen er blevet godt modtaget, så der er masser af motorsportsinteresserede danskere allerede nu.

Find Racemag på Facebook på dette link – meld dig ind i gruppen nu og kom endnu tættere www.racemag.dk, der vil forandre dækningen af dansk og international motorsport.

www.racemag.dk - nu også på Facebook
www.racemag.dk - nu også på Facebook

Bruger du Twitter til at holde dig opdateret om nyhederne rundt om i verden, så kan du også løbende høre pip om nyheder på Racemag, når de kommer. Find Racemag på Twitter på http://twitter.com/racemag

RSS-feed fra www.racemag.dk direkte til din browser
RSS-feed fra www.racemag.dk direkte til din browser

Racemag har naturligvis også tilbudt RSS-feed fra begyndelsen. Brug din browser til at søge efter feedet eller klik på knappen øverst til højre for at abonnere. Bruger du Google Reader til at læse feeds, så søg på Racemag, klik på linket og hold dig opdateret med hvad der sker i dansk og international motorsport – når det sker!

Grafik: Facebook, www.racemag.dk