Danske Michael Christensen tog lørdag sin tredje sejr i Formel BMW-mesterskabet. Denne gang på den lune bane Nürburgring i det tyske.

Det var dog ikke en helt tilfreds dansker, der efter qualifying var anden hurtigst, med Nasr på polepostion.  

– Min taktik var at få en god rytme og køre dækkene varme. Hvor så at få et  hul til de andre biler, så jeg kunne køre en god omgang. Det lykkes mig ikke helt, så jeg føler ikke jeg fik det bedste ud af det, fortæller den hurtige dansker.

Dog viste skuffelsen sig, at vende.

I lørdagens første race kom Michael skidt fra start; men med en helt fantastisk bil og rigtig flot kørsel, kunne den gæve dansker fra Mucke Motorsport, kæmpe sig op igennem feltet, og ligge sig i front og tage sin tredje sejr i år.

– Det var virkelig dejligt. Jeg lavede en fejl i starten, men var heldig at jeg havde en god bil som kunne kompensere for det. Man er nødt til at tage nogle chancer i motorsport, og det gjorde jeg, fortæller en tilfreds Michael Christensen.

 

Foto: BMW motorsport