Toyotas Alexander Wurz satte bedste tid i kvalifikationen til 6 Hours of Shanghai, mens Audi #2 vandt den teaminterne duel og starter i forreste startrække.

Det var en tæt affære, hvor McNish kvalificerede Audi R18 e-tron quattrol #2 med præcis 1/10 sekund margin til Toyota #7. André Lotterer i den anden Audi oversatsede på sin hurtigste omgang og endte over et sekund fra de to foran, men tyskeren hentede en del af det tabte på den efterfølgende kval-omgang. 0,324 sekunder skiller således top tre.

Med kvalifikationen står det nu 4-4 mellem de to Audi-mandskaber, når det gælder at slå teamkammeraterne i kvalifikationen. Pole position og de ekstra point til VM glippede dog desværre for Tom K og McNish.

– Allan satte en virkeligt god tid. Det var med de meget forskellige sving og dermed et kompromis i setuppet på denne bane alt andet end nemt, siger Tom Kristensen.

Det ottende og sidste VM-løb starter klokken 04.00 dansk tid og kan følges via FIA WEC’s livetiming og streaming – find link her.

Se det fulde resultat her.