Tom Pedersen kører DTC for KP Racing i feltets enlige Mercedes-racer. Det står nu klart, efter parterne kort før sæsonstart har offentliggjort deres samarbejde. Dermed skifter sidste års femteplacerede sin BMW 320si ud med den danskbyggede Mercedes C200.

– Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en stor udfordring. Bilen skal der arbejdes med, for at vi kan få den op i rækkerne. Teamet vil knokle for det, og de har også budgettet bagved, så det burde ikke være umuligt, siger Tom Pedersen til DTC-net.

Sidste år lagde Ronnie Bremer ud for KP Racing. De to parter afbrød samarbejdet uden at have kørt væsentlige resultater ind. Herefter overtog den relativt ukendte Andreas Ziggel rattet bag den sølvfarvede racer.

Det Herning-baserede team KP Racing har til sæsonen 2009 foretaget ikke nærmere definerede opgraderinger af bilen.

– Det bliver et rigtig hårdt felt i år, så der skal flyttes en del, for at man kan se, at der er sket noget. Jeg kender den nye motortuner, som teamet arbejder med, og så ved jeg, at Kenneth Persson (teamets chefmekaniker, red.) har været i gang med en masse ting på bilen. Men jeg kan også godt lide at være med til at udvikle en ny bil, så jeg glæder mig meget, siger Tom Pedersen.

Foto: Christina Kronborg