For Tom Kristensen blev Le Mans 2011 en personlig skuffelse af de større, da han end ikke kom i bilen i den 79. udgave af 24 Heures du Mans. Men danskeren med rødder i Hobro glæder sig på teamets vegne over sejren over Peugeot.

– Det var et fantastisk resultat for Audi. Efter vi havde mistet to biler, fokuserede vi den samlede energi i den sidste bil. Jeg på det tidspunkt ekstremt skuffet. Uanset så overskyggede det faktum, at ingen blev skadet – hverken Allan, publikum eller fotografer. Det samme glæder for Mikes uheld, siger Tom Kristensen i en pressemeddelelse.

Det var det relativt unge hold med Tréluyer, Lotterer og Fässler, der løb med sejren efter den hårde kamp mod de tre Peugeot-racere. Og den danske Le Mans-legende er fuld af lovord over for trioen i Audi #2.

– Jeg har største respekt for Benoit, André og Marcel. De har kørt et fantastisk Le Mans. Det passede mig ikke, at jeg ikke kom bag rattet. Men dette fantastiske Le Mans vil gå ind i Audis historie som en af de største sejre på denne fantastiske bane, slutter Kristensen.

[nggallery id=80]

Foto: Racemag