Lucas di Grassi har tegnet kontrakt med Audi for 2013, hvor han skal deltage i WEC.

Audi har i dag offentliggjort, at Lucas di Grassi nu bliver en del af teamet i 2013, der udover Tom Kristensen tæller Loic Duval, Marcel Fassler, Marc Gene, Oliver Jarvis, Andre Lotterer, Allan McNish og Benoit Treluyer.

– Audi tilbød mig en drømmekontrakt, bedre end noget jeg har haft i Formel 1, så jeg er meget glad, udtalte den nyudnævnte Audi-kører Lucas di Grassi.

Den 28-årige brasilianer havde en enkelt gæsteoptræden for Audi i år, nemlig til WEC-afdelingen på Interlagos. Her deltog di Grassi sammen med Tom Kristensen og Allan McNish, hvor de opnåede en tredjeplads. Audi har dog endnu ikke offentliggjort kørersammensætningen for deres LMP1-racere for 2013-sæsonen.

Lucas di Grassi kørte i flere år GP2, før han rykkede op i Formel 1, hvor han kørte 2010-sæsonen for Virgin. Det blev kun til en enkelt sæson i Formel 1, men han har siden juli 2011 fungeret som Pirellis testkører i udviklingen af dæk til Formel 1.

2013 bliver Lucas di Grassis første sæson med fuldt løbsprogram siden hans kontrakt med Virgin udløb i slutningen af 2010.