Der var stor, stor spænding i front i Le Mans-løbet, der nu er gået ind i den afsluttende fase. Med godt to timer igen er det med Audi #1 i føring.

Set med danskerøjne så det rigtig godt ud for Audi #2, der byttede føring med søsterbilen. McNish i bilen havde vundet tid, da Benoit Treluyer spandt på vej ind i pitten, men føringen fik skotten desværre sat over styr.

Lidt efter 12 spandt McNish ind i muren i Porsche-kurverne og beskadigede fronten heftigt. Det lykkes dog McNish at få bilen tilbage til pitten, hvor Audi-mandskabet kunne udbedre skaderne og sende ham tilbage på banen, dog en omgang efter.

Uheldet skete nærmest simultant med at Marc Gené også spandt af og ødelagde fronten på Audi #3.

Det var dog desværre ikke det sidste uheld for danskerne. David Heinemeier Hansson kørte lidt over 10.00 af i Mulsanne-svinget, hvor Morgan-Nissanen blev begravet i gruset. Danskeren blev trukket fri, fik den tilbage til pitten til kontrol og nye dæk og kom tilbage på banen. Men kun en time senere måtte danskeren atter i pit med problemer med udstødningen.

Også Jan Magnussens Corvette har været ramt af flere tekniske drillenisser. Antonio Garcia måtte i sit stint ind for at få ny generator og batterier, hvilket kostede et længere pitstop. Corvette Racing #73 er dog fortsat på P4 i GTE Pro, dog med seks omgange til Aston Martin #97.

Se klip fra McNish’ crash her: