En femteplads og to fjerdepladser var et stykke fra James Thompsons dominans ved juniløbet, sidst DTC kørte på FDM Jyllandsringen. Men den tungt lastede brite i Honda Accord er fortsat i front, selvom rivalerne Jan Magnussen og Michel Nykjær samlede gode point ved Grand Prix Danmark.

Men Grand Prix Danmark var samtidig Thompsons formentligt sidste løb i DTC i år, da briten som tidligere omtalt på Racemag har forpligtelser i Australien, der kolliderer med de to sidste afdelinger af DTC.

– Det er selvfølgelig en skam at sidde over i de to sidste afdelinger, men det var aftalen fra start af. Jeg håber på at ende i top tre, men uanset hvad, så har jeg virkeligt nydt at køre i DTC og arbejde med Hartmann-teamet igen, siger James Thompson til Racemag.

I de tre løb søndag stod det klart, at den tungt lastede Honda Accord ikke ville kunne kæmpe med helt oppe foran. Og en mulig podieplads i finaleløbet blev på sidste omgang forvandlet til en fjerdeplads, da Jason Watt kunne dykke inden om WTCC-køreren.

– Det var helt umuligt at køre race med så meget ballast. Vi var mindst 50 kilo tungere end fx SEATerne, men jeg synes vi fik det bedst mulige resultat ud af det, siger Thompson til Racemag.

Foto: Thomas Norsted