James Thompson kører efter alt at dømme både DTC, udvalgte afdelinger af WTCC og Scandinavian Touring Car Cup i 2010. Det bliver igen i år med danske Hartmann Honda Racing, der nu altså skal prøve kræfter med WTCC.

Det afslører briten i dag på Autosport International, hvor han har talt om sine planer for 2010-sæsonen.

– Sidste år var travlt, men vi giver den en skalle igen i år. Noget af det mest skuffende ved at have kørt så meget sidste år var, at jeg ikke kunne vinde nogle af titlerne, siger James Thompson ifølge Autosport.

James Thompson deltog i DTC, WTCC, ETCC, BTCC og få løb i V8 Supercar. Det var netop en kontrakt med et australsk team der gjorde, at Thompson ikke kunne deltage i DTC-finalen 2009.

– Jeg førte det danske (mesterskab, red.), og det ville have været fantastisk for mit team at vinde det, men jeg var kun committed til fem af syv afdelinger, og at misse de sidste to betød, at vi kun sluttede treer, og det vil vi gøre godt i år, siger James Thompson, der dermed sigter mod at deltage i DTC, det nye skandinaviske mesterskab, de fire ETCC-afdelinger og udvalgte WTCC-løb.

Teamchef Hans Hartmann har tidligere fortalt Racemag, at Thompson og teamet har arbejdet på en aftale for 2010 – men for mange sammenfaldende løbsdatoer har gjort det svært. Det ser nu ud til at være redt ud.

Foto: Thomas Norsted