James Thompson fik i weekenden muligheden for at vise kommende sæsoners standardvognsracer frem for publikum på Brands Hatch.

I forbindelse med finalen i BTCC viste Hartmann Honda Racings kører BTCC’s Toyota Avensis frem for 42.000 tilskuere. Og briten er begejstret for det nye reglement.

– Den er ikke alt for radikal, men alt på bilen er bare lidt større og bedre – den ser mere dramatisk og spektakulær ud, ligesom en standardvogn skal være, siger James Thompson i en pressemeddelelse.

– NGTC-reglementet betyder, at vi vil få en bil, der er mere spektakulær til halvdelen af prisen, siger briten, der som testkører er med til at udvikle bilen.

– I øjeblikket er vi ved A med bilen og arbejder os igennem til Å. Fuld kredit til TOCA – det er det rigtige koncept, og det vil blive en fantastisk bil, siger Thompson om organisationen bag BTCC.

NGTC, Next Generation Touring Car, skal halvere udgifterne i forhold til det nuværende S2000-reglement og samtidig give mere spektakulært racing. Det er samme formel, som det skandinaviske mesterskab lægger sig op af.

Se flere billeder her – klik på billederne for at se større foto.

Foto: BTCC.net