Team Telesikring Racings John Nielsen lå i andet kvalifikationsløb længe i spidsen af løbet, indtil Jan Magnussen tog føringen to omgange før mål. Men en andenplads var stadig bedste resultat for teamet, da Nielsen i finalen kørte en sjetteplads hjem.

Men veteranen mangler fart – og det skyldes ikke kun den manglende test, der blev aflyst på grund af støjrestriktioner på Padborg Park.

– Teamet og det hele fungerer fint, og jeg havde et godt race. Det var et sjovt løb med Jan, men jeg kører 101 procent, og jeg kan bare mærke, at jeg sidder og kikker, mens de andre forsvinder, siger John Nielsen.

– Så kan man sige, at det bare er fordi, at jeg er for gammel, men jeg tror ikke på det. Jeg tror stadigvæk på, at jeg har speeden. Men rent teknisk kan jeg ikke følge med. Det kan jeg ikke.

Rent konkret føler John Nielsen, at teamet mangler kræfter i forhold til konkurrenterne.

– Vi er bare for tunge, kort og godt, slår han fast.

– Vi kæmper som sindssyge. Man kan jo se, at de biler, der er foran os, Chevrolet og Honda, har ballast i, men vi kan bare ikke følge med. Det er ikke fordi, at bilen kører dårligt eller noget, men den kan bare ikke køre hurtigt.

– Hvis DTC ikke gør noget, så er mesterskabet kørt. Så er vi bare deltagere. Vi er ikke konkurrenter. Vi har lidt en chance i andet løb, og det er kun fordi der bliver byttet om på rækkefølgen, og vi har luft til at køre foran, og de andre kæmper. Det er den eneste grund til, at vi er der, hvor vi er. Der er bare ikke noget at gøre. Jeg har aldrig nogensinde kørt hurtigere på Padborg i en BMW. Men det er bare ikke godt nok, slutter Nielsen.

Teamkammerat Joachim Stephansen kørte som bedste en fjerdeplads hjem i finalen efter at være blevet spundet af banen i andet kvalifikationsløb.

Foto: Anders Molin