Blot tre måneder efter Jan Magnussen og Perfection Racing bejlede til Telesikring om et samarbejde går parterne fra hinanden. Det kommer bag på Telesikrings ejer og direktør Ejgil Egsgaard.

Vedvarende rygter om Jan Magnussen i en Chevrolet Lacetti blev bekræftet tirsdag morgen, da Perfection Racing udsender en pressemeddelse om bruddet – en meddelelse, der kommer bag på Telesikring.

– Jeg er dybt forundret over fremgangsmåden. Telesikring har som Danmarks største operatør forstand på sikringssystemer, og jeg indledte et samarbejde med Perfection, fordi de hævdede at være topprofessionelle inden for motorsport, og fordi de vandt DTC-serien i fjor. Samtidig havde de Jan Magnussen, og da jeg fik mulighed for at supplere med Casper Elgaard, øjnede jeg en enestående mulighed for at skabe et dream team inden for dansk motorsport, siger Ejgil Egsgaard i en pressemeddelelse.

Ifølge Perfection Racing er årsagen til bruddet vedvarende tekniske problemer med de to Telesikring-ejede BMW-racere. De to biler er nu tilbage, hvor de oprindeligt kom fra, nemlig det Karsten Ree-ejede Alternative Engineering.

– Telesikring har indgået en aftale med Casper Elgaard, og den holder vi naturligvis. Bilerne står nu hos vores nye samarbejdspartner, Alternative Engineering, der har mange års erfaring med at bygge racerbiler og som operatør for racingteams. Så Team Telesikring Racing er klar til start, når man lørdag afvikler årets tredje DTC-afdeling som et gadeløb i Gøteborg, siger Ejgil Egsgaard.

Hos Alternative Engineering tør man godt lægge navn til teknikken, der skal stå sin prøve på bybanen i Gøteborg.

– De giver den en skalle på værkstedet og er ved at gennemgå de to biler fra Telesikring. Allerede nu tør jeg godt sige, at vi har den ene superklar og fuldt ud konkurrencedygtig, så Casper Elgaard kører i Sverige i den kommende weekend, siger Thomas Bach fra Alternative Engineering.

Alternative Engineering stiller i forvejen med en BMW 320si med Scandinavian Touring Car Cup-vinderen Robert Schlüssen ved rattet.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk