Perfection Racing stiller i 2010 med to af de nok mest kendte racerkørere, der samtidig har fem DTC-titler på hylderne til sammen. For det fynske team med Kent Bo Steffensen og Michael Klostermann i spidsen ligner det noget af et drømmescenarium. Forventningerne er da også store hos de regerende DTC-mestre.

– Vi går en meget interessant sæson i møde, hvor vi går efter titlerne i det nordiske mesterskab og i DTC, også selvom det bliver skrap konkurrence, siger Michael Klostermann.

Teamet stiller i noget nær helt ny opstilling med nye biler, nye kørere og nyt mandskab på visse poster. Det kommer til at give visse udfordringer, mener teamchef Kent Bo Steffensen.

– Det bliver svært til åbningsløbet, da vi er et helt nyt team med nye biler, Men vi arbejder på at få en test inden sæsonstart, om ikke andet så for at ryste folk sammen. Men både Jan og Casper kender jo bilerne, så de burde kunne sætte sig i dem og køre stærkt fra starten af, siger Steffensen, der i sidste øjeblik fik kører- og bilvalg på plads.

Jan Magnussen var klar med Bauhaus-rød - Casper Elgaard kom ind fra højre med Telesikring og de to BMW'erTelesikring ejer de to tidligere Team Den Blå Avis-biler, som Jan Magnussen bl.a. har kørt i 2007-sæsonen. Faktisk var teamet så langt i forberedelserne med Magnussen alene, at den ene Chevrolet Lacetti er malet rød.

– Bauhaus var i teamet i forvejen, og så kom Telesikring med to biler, og så fik vi sat hele teamet sammen, siger Steffensen videre.

På spørgsmålet, om to af DTC’s mest markante profiler, der har taget sig en svingom eller to gennem tiderne på banen, kan fungere i samme team, er teamchefen klar i mælet.

– Vi har før haft nogle rigtig dygtige kørere i teamet, som vi har tøjlet på en god måde, så det kan vi bestemt også med de to, slutter Steffensen.

Hvordan skal det gå Magnussen og Elgaard – ender Big Mag bedst, eller slår Elgaard ham? Giv din stemme herunder!

Fotos: Racemag