Onsdag tager Team Telesikring Racing hul på forberedelserne forud for næste afdeling af DTC. John Nielsen og Joachim Stephansen skal bygge videre på de erfaringer, åbningsløbet gav teamet med de orange BMW’er.

– Det bliver dejligt at komme ud og prøve tingene af, inden det går løs i løbet, for det fik jeg desværre ikke lejlighed til sidste gang, siger Joachim Stephansen.

– Jeg tror, at første halvdel af dagen forløber med, at jeg skal vænne mig til bilen på den bane. I den anden halvdel er der vist ingen kære mor, så der bliver det bare lige på og hårdt. Så har jeg vist haft den træning jeg skal have.

Teamkammerat John Nielsen har tidligere kørt gode resultater hjem på banen, der traditionelt er kendt som venlig mod forhjulstrækkerne.

– Nu taler vi BMW-bane og ikke-BMW-bane, og nu kommer vi til en bane, hvor forhjulstrækkerne har været hurtige, specielt Honda, men også Chevrolet. Men jeg har tidligere i Essex-tiden vundet i BMW, så det kan lade sig gøre, siger John Nielsen.

Hans vigtigste sejr på banen kom i 2007. Eller rettere sejre, for John Nielsen gjorde dengang rent bord ved at vinde første heat, køre sig fra ottendepladsen til førstepladsen i andet heat, og så til sidst sejre i finalen.

– Det bliver nok svært at gentage det resultat, siger han. – Det resultat var nok en one off. Jeg fik lidt hjælp dengang i heat to, da Casper og Jan fandt ud af, at de ville hoppe af foran, men hvis jeg kan få den hjælp, så vil jeg smile meget. Jeg kan gode lide Padborg Park, hvor jeg har gode resultater, men også haft nogle dårlige. Men jeg tager af sted som optimist, og jeg går efter at være i top 5, og så kan alt lykkes i DTC. Det er bare en udfordring.

– Min personlige målsætning må være at komme i top 10 generelt, og så komme i top tre i privatcuppen, siger Joachim Stephansen.

Foto: Thomas Norsted