Team Bauhaus kommer ikke til start i Juniløbet på FDM Jyllandsringen denne weekend. Bruddet fra Telesikring og Jan Magnussens nulscorer i Gøteborg får teamet til at sadle om og fokusere på Scandinavian Touring Car Cup.

– Vi går sådan set tilbage til den oprindelige plan med Jan Magnussen, én bil og Scandinavian Touring Car Cup, siger teamchef Kent Steffensen til Racemag.

– Vi kører de resterende skandinaviske løb, men kan vi finde penge til det, så kan det godt være, at vi kommer igen i de resterende løb i DTC, siger Perfection Racing-chefen.

Årsagerne til Chevrolet-teamets afhopning fra DTC, som de vandt i 2009 skyldes dels økonomien, dels de magre resultater fra Gøteborg.

– Havde vi nu fået en masse point i Sverige, så havde vi måske kørt alligevel. Men nu har Jan en masser nuller, og så bliver det lidt tungt i mesterskabet. Hvis vi kunne vinde DTC, så kunne vi måske få sponsorerne med på ideen. Men det er kedeligt, at det udvikler sig sådan, siger Kent Steffensen videre.

Tidligere lå det i kortene, at Henrik Lundgaard skulle få comeback til DTC. Men efter bruddet mellem Perfection Racing og Telesikring er de planer altså ændrede.

Næste løb for Team Bauhaus og Jan Magnussen bliver dermed Grand Prix Danmark den 3.-5. september. Her afvikles tredje afdeling i Scandinavian Touring Car Cup. Finalen køres på Ring Knutstorp den 17. og 18. september.

Foto: