Det britiske hold Team Aon meddeler at de stiller til start i WTCC med to Ford Fokus 1.6 turbo. Det bliver Tom Chilton og James Nash, der kører de to biler i 2012 sæsonen.

De to kørere er måske ikke så kendte herhjemme, men har de seneste år deltaget i British Touring Car Championship (BTCC) med stor succes. Tom Chilton blev mester for Independent Drivers i 2010, og det samme blev James Nash i 2011 sæsonen.

Teamchef Mike Earle er glad for at have to så stærke navne til at repræsentere den britiske forsikringsvirksomhed Aons team. Tom Chilton har allerede kørt 3 år for teamet imens James Nash er ny i denne sæson.

– Vi har lagt en enorm indsats og brugt vintersæsonen på at få designet og bygget raceren, og kan ikke vente med at komme i gang med den kommende sæson udtaler Mike Earle.

Begge kørere ser WTCC som et skridt op ad i deres karriere inden for standardvognsløb. Trods teamet og kørerne er nye i WTCC regi, så fejler ambitionerne ikke noget.

– Holdet har en enorm stor erfaring med den gamle version af bilen, og det har været en logisk udvikling med de nye dele. Jeg er sikker på vi kan tage kampen op med de etablerede teams selvom det er vores første sæson, udtaler Tom Chilton.

WTCC lægger ud med det første to afdelinger d. 10 og 11. marts på Monza-banen i Italien.